Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

TSYD Malatya Şubesi kuruldu

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 30.08.2024 - 17:40, Güncelleme: 30.08.2024 - 15:02
 

TSYD Malatya Şubesi kuruldu

MALATYA (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Malatya Şubesi kuruldu.Şube kurucu üyelerinden Vahap Güner, gazetecilere, şubenin kurulması için 2 yıldır yürüttükleri çalışmanın sonuca ulaştığını söyledi.Güner, 28 Ağustos'ta TSYD Malatya Şubesi'nin resmi olarak kurulduğunu belirterek, şunları kaydetti:"TSYD Genel Merkezi tarafından kurucu üye olarak ben, Hakan Karaduman ve Volkan Kaşik görevlendirildi. Dernekler şubesine başvurarak TSYD Malatya Şubesini kurduk. Şubenin kurulması için Genel Başkan Oğuz Tomsir'e, eski As Başkanımız Kerim Hoşfikir'e ve Adana TSYD yöneticileri ile TSYD Genel Merkez yönetimine teşekkür ediyoruz. TSYD kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek. Şube olarak Malatya'nın sportif faaliyetlerinin geliştirmesi konusunda üzerimize düşeni yapacağız." Güner, geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde şehrin büyük hasar aldığını hatırlatarak, şube olarak şu an konteynerde faaliyet gösterdiklerini ancak yer arayışı içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

MALATYA (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Malatya Şubesi kuruldu.

Şube kurucu üyelerinden Vahap Güner, gazetecilere, şubenin kurulması için 2 yıldır yürüttükleri çalışmanın sonuca ulaştığını söyledi.

Güner, 28 Ağustos'ta TSYD Malatya Şubesi'nin resmi olarak kurulduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"TSYD Genel Merkezi tarafından kurucu üye olarak ben, Hakan Karaduman ve Volkan Kaşik görevlendirildi. Dernekler şubesine başvurarak TSYD Malatya Şubesini kurduk. Şubenin kurulması için Genel Başkan Oğuz Tomsir'e, eski As Başkanımız Kerim Hoşfikir'e ve Adana TSYD yöneticileri ile TSYD Genel Merkez yönetimine teşekkür ediyoruz. TSYD kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek. Şube olarak Malatya'nın sportif faaliyetlerinin geliştirmesi konusunda üzerimize düşeni yapacağız."

Güner, geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde şehrin büyük hasar aldığını hatırlatarak, şube olarak şu an konteynerde faaliyet gösterdiklerini ancak yer arayışı içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.