Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

Olimpiyat Oyunlarında Hatice Akbaş Yarı Finalde

Spor (BÜLTEN) - Bülten | 02.08.2024 - 08:10, Güncelleme: 02.08.2024 - 15:10
 

Olimpiyat Oyunlarında Hatice Akbaş Yarı Finalde

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Hatice Akbaş, Paris 2024 Olimpiyatları'nda yarı finale çıkmayı başardı.
Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında 54 kiloda mücadele eden İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve Fenerbahçeli Milli Boksör Hatice Akbaş çeyrek finalinde Moğolistan'dan Enkhjargal Munguntsetseg'i 5-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Paris 2024'teki ilk boks madalyasını garantiledi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve diğer ilgililer, müsabakayı salonda izledi. Bakan Bak, müsabaka sonunda bir araya geldiği Hatice Akbaş ve milli takım antrenörlerini tebrik etti. Yarı finale kalarak madalyayı garantileyen sporcu Hatice Akbaş’ın finale yükselme mücadelesi 4 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek.
İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Hatice Akbaş, Paris 2024 Olimpiyatları'nda yarı finale çıkmayı başardı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında 54 kiloda mücadele eden İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve Fenerbahçeli Milli Boksör Hatice Akbaş çeyrek finalinde Moğolistan'dan Enkhjargal Munguntsetseg'i 5-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Paris 2024'teki ilk boks madalyasını garantiledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve diğer ilgililer, müsabakayı salonda izledi. Bakan Bak, müsabaka sonunda bir araya geldiği Hatice Akbaş ve milli takım antrenörlerini tebrik etti.

Yarı finale kalarak madalyayı garantileyen sporcu Hatice Akbaş’ın finale yükselme mücadelesi 4 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.