Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Konteyner kentte yaşayanlar için tiyatro oyunu sahneledi

Kültür ve Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 17.08.2024 - 16:00, Güncelleme: 17.08.2024 - 15:14
 

Konteyner kentte yaşayanlar için tiyatro oyunu sahneledi

MALATYA (AA) - Malatya'da Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğretmen ve öğrencileri, "Ben Her Yerde Varım" sosyal projesi kapsamında konteyner kentte yaşayan aileler için "Zaman Makinesi" adlı tiyatro oyununu sahneledi.Geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri zarar gördüğü için Samanköy ve Rönesans Konteyner Kentlerde kalan ailelere moral vermek amacıyla etkinlik düzenlendi.Milli Eğitim Bakanlığının "Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında, Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğretmen ve öğrencileri Büyükşehir Belediyesinin teknik desteğiyle sundukları tiyatro oyunu izleyenlerin yüzünü güldürdü.

MALATYA (AA) - Malatya'da Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğretmen ve öğrencileri, "Ben Her Yerde Varım" sosyal projesi kapsamında konteyner kentte yaşayan aileler için "Zaman Makinesi" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri zarar gördüğü için Samanköy ve Rönesans Konteyner Kentlerde kalan ailelere moral vermek amacıyla etkinlik düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığının "Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında, Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğretmen ve öğrencileri Büyükşehir Belediyesinin teknik desteğiyle sundukları tiyatro oyunu izleyenlerin yüzünü güldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.