Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karademir'den Beylerderesi Viyadüğü Tepkisi: "Bu Şehir Bunu Hak Etmiyor!"

Malatya (BÜLTEN) - Bülten | 29.08.2024 - 12:32, Güncelleme: 29.08.2024 - 12:32
 

Karademir'den Beylerderesi Viyadüğü Tepkisi: "Bu Şehir Bunu Hak Etmiyor!"

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı (MAGİNDER) Salih Karademir, Beylerderesi Viyadüğü’nde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmaların zamanlamasını eleştirerek önemli açıklamalarda bulundu.
Karademir, açıklamasında Malatya’nın en kritik geçiş noktalarından biri olan Beylerderesi Viyadüğü'nün 21 günlük bakım sürecine girmesine sert tepki gösterdi. Karademir, "Kıymetli Malatyalılar, şunu merak ediyoruz: Üç aydır kapalı olan okullar, tatile gitmiş olan vatandaşlarımız, köyünde bahçesinde olan insanlarımızın şehre dönüş arefesinde bu köprüyü 20 gün bakıma almak kimin fikriydi? Bu köprü, doğunun batıya, batının doğuya açıldığı önemli bir noktadır. Şehrimizin deprem sonrası yeterince derdi varken, bu çileyi bize reva gören kimdir?" ifadelerini kullandı. "420 Metrelik Köprünün Bakımı 21 Gün Sürmemeli" Karademir, bakım çalışmalarının zamanlamasını ve süresini eleştirerek, "Bu köprünün bakıma alınması gerektiğini kabul ediyoruz ancak zamanlaması son derece yanlış. 420 metrelik bir köprünün bakımı 21 gün süremez. Çalışmaların 4-5 kişiyle değil, 30 kişiyle ya da 3-4 ekip halinde hızlıca tamamlanması ve köprünün 1 haftada ulaşıma açılmasını istiyoruz" dedi. "Eski Beylerderesi Yolu Aktif Hale Getirilmeli" Olası büyük bir afette Beylerderesi Viyadüğü'nün alternatifi olması gerektiğine dikkat çeken Karademir, "Eski Beylerderesi yolu aktif hale getirilmelidir. Ayrıca buraya acilen 2 köprünün daha yapılması elzemdir. İkizce'de binlerce TOKİ konutu yapılıyor. Yarın buraya yerleşecek vatandaşlarımız nasıl ulaşım sağlayacak? Organize Sanayi Bölgesi'nin trafik yoğunluğu zaten çözülmedi. Bugün bir hastası olan vatandaşın veya ambulansın 3 saatte karşıya geçecek olması, 21. yüzyılda bu şehrin ayıbıdır" şeklinde konuştu. "Bu Şehir İyi Yönetilmiyor, İstişare ile Hareket Edin" Karademir, Malatya’nın seçilmiş milletvekilleri ve belediye başkanlarına seslenerek, "Bu köprü Malatya’ya yakışmıyor. Bu şehrin sahipleri bizleriz, vekaletimizi de sizlere verdik. Lütfen artık bu şehrin halkına çile çektirmeyin. Bu şehrin imajını zedeleyecek adımlara izin vermeyin. Bizler, bu şehri birlik ve beraberlik içinde ayağa kaldırabiliriz. Herkesi ortak akıl ve istişareye davet ediyoruz" dedi. Salih Karademir, Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için gerekli adımların atılması gerektiğini vurgulayarak, "Bu şehir iyi yönetilmiyor. Lütfen istişare ile hareket edin. Bizler bu şehrin sesiyiz, yanlışa yanlış, doğruya doğru demeye devam edeceğiz. Malatya'nın vizyonunu yükseltmek için destek olmaya hazırız" ifadelerini kullandı.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı (MAGİNDER) Salih Karademir, Beylerderesi Viyadüğü’nde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmaların zamanlamasını eleştirerek önemli açıklamalarda bulundu.

Karademir, açıklamasında Malatya’nın en kritik geçiş noktalarından biri olan Beylerderesi Viyadüğü'nün 21 günlük bakım sürecine girmesine sert tepki gösterdi.

Karademir, "Kıymetli Malatyalılar, şunu merak ediyoruz: Üç aydır kapalı olan okullar, tatile gitmiş olan vatandaşlarımız, köyünde bahçesinde olan insanlarımızın şehre dönüş arefesinde bu köprüyü 20 gün bakıma almak kimin fikriydi? Bu köprü, doğunun batıya, batının doğuya açıldığı önemli bir noktadır. Şehrimizin deprem sonrası yeterince derdi varken, bu çileyi bize reva gören kimdir?" ifadelerini kullandı.

"420 Metrelik Köprünün Bakımı 21 Gün Sürmemeli"

Karademir, bakım çalışmalarının zamanlamasını ve süresini eleştirerek, "Bu köprünün bakıma alınması gerektiğini kabul ediyoruz ancak zamanlaması son derece yanlış. 420 metrelik bir köprünün bakımı 21 gün süremez. Çalışmaların 4-5 kişiyle değil, 30 kişiyle ya da 3-4 ekip halinde hızlıca tamamlanması ve köprünün 1 haftada ulaşıma açılmasını istiyoruz" dedi.

"Eski Beylerderesi Yolu Aktif Hale Getirilmeli"

Olası büyük bir afette Beylerderesi Viyadüğü'nün alternatifi olması gerektiğine dikkat çeken Karademir, "Eski Beylerderesi yolu aktif hale getirilmelidir. Ayrıca buraya acilen 2 köprünün daha yapılması elzemdir. İkizce'de binlerce TOKİ konutu yapılıyor. Yarın buraya yerleşecek vatandaşlarımız nasıl ulaşım sağlayacak? Organize Sanayi Bölgesi'nin trafik yoğunluğu zaten çözülmedi. Bugün bir hastası olan vatandaşın veya ambulansın 3 saatte karşıya geçecek olması, 21. yüzyılda bu şehrin ayıbıdır" şeklinde konuştu.

"Bu Şehir İyi Yönetilmiyor, İstişare ile Hareket Edin"

Karademir, Malatya’nın seçilmiş milletvekilleri ve belediye başkanlarına seslenerek, "Bu köprü Malatya’ya yakışmıyor. Bu şehrin sahipleri bizleriz, vekaletimizi de sizlere verdik. Lütfen artık bu şehrin halkına çile çektirmeyin. Bu şehrin imajını zedeleyecek adımlara izin vermeyin. Bizler, bu şehri birlik ve beraberlik içinde ayağa kaldırabiliriz. Herkesi ortak akıl ve istişareye davet ediyoruz" dedi.

Salih Karademir, Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için gerekli adımların atılması gerektiğini vurgulayarak, "Bu şehir iyi yönetilmiyor. Lütfen istişare ile hareket edin. Bizler bu şehrin sesiyiz, yanlışa yanlış, doğruya doğru demeye devam edeceğiz. Malatya'nın vizyonunu yükseltmek için destek olmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.