Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Malatya’da şimşekler geceyi aydınlattı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2024 - 23:30, Güncelleme: 18.05.2024 - 23:17
 

Malatya’da şimşekler geceyi aydınlattı

Malatya’da şimşekler geceyi aydınlattı
Malatya’nın Doğanyol ilçesinde akşam saatlerinde sağanak yağış etkili olurken, çakan şimşekler geceyi aydınlattı.Meteoroloji’nin yağış uyarılarının ardından Doğanyol ilçesinde etkili olan sağanak akşam saatlerinde etkisini arttırırken, yer yer doluya dönen yağışlarla birlikte çakan şimşekler ise geceyi aydınlattı. Bir süre aralıklarla çakan şimşekler ise cep telefonlarıyla kaydedildi.
Malatya’da şimşekler geceyi aydınlattı
Malatya’nın Doğanyol ilçesinde akşam saatlerinde sağanak yağış etkili olurken, çakan şimşekler geceyi aydınlattı.
Meteoroloji’nin yağış uyarılarının ardından Doğanyol ilçesinde etkili olan sağanak akşam saatlerinde etkisini arttırırken, yer yer doluya dönen yağışlarla birlikte çakan şimşekler ise geceyi aydınlattı. Bir süre aralıklarla çakan şimşekler ise cep telefonlarıyla kaydedildi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.