Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Malatya’da milyonlarca makaron ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2024 - 10:10, Güncelleme: 20.05.2024 - 09:50
 

Malatya’da milyonlarca makaron ele geçirildi

Malatya’da milyonlarca makaron ele geçirildi
Malatya’da şüphe üzerine durdurulan bir tırda 5 milyon 410 bin adet makaron ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, tütün ve tütün mamullerini kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon yaptı. Ankara yolu uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 839 bin 400 TL olan 5 milyon 410 bin adet gümrük kaçağı/mükerrer bandrollü makaron ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan araç sürücüsüne 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı.
Malatya’da milyonlarca makaron ele geçirildi
Malatya’da şüphe üzerine durdurulan bir tırda 5 milyon 410 bin adet makaron ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, tütün ve tütün mamullerini kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon yaptı. Ankara yolu uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 839 bin 400 TL olan 5 milyon 410 bin adet gümrük kaçağı/mükerrer bandrollü makaron ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan araç sürücüsüne 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.