Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Malatya'da çıkan örtü yangını söndürüldü

Malatya (AA) - Anadolu Ajansı | 07.07.2024 - 15:13, Güncelleme: 07.07.2024 - 15:15
 

Malatya'da çıkan örtü yangını söndürüldü

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde çıkan örtü yangını söndürüldü.
Ilıcak Mahallesi'ndeki arazide çıkan örtü yangını ihbarı üzerine bölgeye Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri yönlendirildi. Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı bünyesindeki kepçe ve greyderler de müdahale etti. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından söndürülen yangının, 100 dönümlük alanda etkili olduğu öğrenildi.
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde çıkan örtü yangını söndürüldü.

Ilıcak Mahallesi'ndeki arazide çıkan örtü yangını ihbarı üzerine bölgeye Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri yönlendirildi.

Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı bünyesindeki kepçe ve greyderler de müdahale etti.

Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından söndürülen yangının, 100 dönümlük alanda etkili olduğu öğrenildi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.