Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

Malatya'da 2 dolandırıcılık zanlısı tutuklandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 23.08.2024 - 15:57, Güncelleme: 23.08.2024 - 11:50
 

Malatya'da 2 dolandırıcılık zanlısı tutuklandı

MALATYA (AA) - Malatya'da çeşitli yöntemlerle 6 kişiyi dolandıran 2 zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, A.T. ve V.C.G, burs verme vaadiyle A.H.O adına açtırdıkları hesabı bir süre kullandı.A.H.O. banka hesabında yaptığı kontrollerde 3 milyon liralık para akışı olduğunu fark etti.Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince 3 milyon liranın kaynağının belirlenmesine yönelik yapılan çalışmada farklı illerden 6 kişinin çeşitli yöntemlerle dolandırıldığını belirledi.Gözaltına alınan A.T. ve V.C.G, işlemlerin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

MALATYA (AA) - Malatya'da çeşitli yöntemlerle 6 kişiyi dolandıran 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, A.T. ve V.C.G, burs verme vaadiyle A.H.O adına açtırdıkları hesabı bir süre kullandı.

A.H.O. banka hesabında yaptığı kontrollerde 3 milyon liralık para akışı olduğunu fark etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince 3 milyon liranın kaynağının belirlenmesine yönelik yapılan çalışmada farklı illerden 6 kişinin çeşitli yöntemlerle dolandırıldığını belirledi.

Gözaltına alınan A.T. ve V.C.G, işlemlerin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.