Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kenan Işık Hayatını Kaybetti

Kültür ve Sanat (BÜLTEN) - Bülten | 29.07.2024 - 13:52, Güncelleme: 29.07.2024 - 13:57
 

Kenan Işık Hayatını Kaybetti

Sevilen oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti.
Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde düşerek beyin kanaması geçirmişti. 76 yaşındaki sevilen oyuncu ve sunucu, 2014'den bu yana komadaydı. 21 Mart 2014'te spor sonrasında saunaya giren Işık, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarpmış ve bilinci kapanarak hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçiren Işık ameliyata alınmış ve sonraki 10 yılı komada geçirmişti. Kenan Işık kimdir? 1947 yılı Malatya doğumlu olan Kenan Işık, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı oldu ve Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. Işık, kariyeri boyunca pek çok tiyatro oyunu yazdı. "Kim 500 Milyar Ister" isimli yarışma programının sempatik sunucusu ve "Dadı" dizisinde aile babası olarak aklımıza kazındı.
Sevilen oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti.

Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde düşerek beyin kanaması geçirmişti. 76 yaşındaki sevilen oyuncu ve sunucu, 2014'den bu yana komadaydı.

21 Mart 2014'te spor sonrasında saunaya giren Işık, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarpmış ve bilinci kapanarak hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçiren Işık ameliyata alınmış ve sonraki 10 yılı komada geçirmişti.

Kenan Işık kimdir?

1947 yılı Malatya doğumlu olan Kenan Işık, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı oldu ve Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. Işık, kariyeri boyunca pek çok tiyatro oyunu yazdı. "Kim 500 Milyar Ister" isimli yarışma programının sempatik sunucusu ve "Dadı" dizisinde aile babası olarak aklımıza kazındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.