Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Malatya'da depremden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Malatya (AA) - Anadolu Ajansı | 16.10.2024 - 21:19, Güncelleme: 16.10.2024 - 17:47
 

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Malatya'da depremden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

MALATYA (AA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da depremden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.Bakan Yerlikaya, 5,9 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Malatya'da, İnönü Caddesi'ndeki iş yerlerinde esnafla bir araya geldi.Esnafa ve çevredeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Yerlikaya, sorun ve talepleri dinledi.Bakan Yerlikaya daha sonra Malatya Valiliğini ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, Vali Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile bir süre görüştü.

MALATYA (AA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da depremden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Bakan Yerlikaya, 5,9 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Malatya'da, İnönü Caddesi'ndeki iş yerlerinde esnafla bir araya geldi.

Esnafa ve çevredeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Yerlikaya, sorun ve talepleri dinledi.

Bakan Yerlikaya daha sonra Malatya Valiliğini ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, Vali Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile bir süre görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.