Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

AK Parti Doğanşehir 8. Olağan İlçe Kongresi yapıldı

Genel (AA) - Anadolu Ajansı | 13.10.2024 - 17:00, Güncelleme: 13.10.2024 - 10:11
 

AK Parti Doğanşehir 8. Olağan İlçe Kongresi yapıldı

MALATYA (AA) - AK Parti Doğanşehir 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi.Doğanşehir Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen kongrede, saygı duruşunda bulunuldu İstiklal Marşı okundu.Tek listeyle girilen kongrede mevcut başkan Rüstem Çatı AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanlığı görevine tekrar seçildi.Çatı, burada yaptığı konuşmada, kongreye katılan ve kendisini tekrar göre layık gören herkese teşekkür etti.Kongrelerini coşku ve heyecanla gerçekleştirdiklerini belirten Çatı, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti kadroları ile depremin yaraları en kısa zamanda sarılacak ve Doğanşehirimiz eski güzel günlerine yeniden kavuşacak inşallah." dedi.Kongreye AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca, İl koordinatörü Selim Gültekin, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, MHP İlçe Başkanı Saffet Yağcı ile çok sayıda partili katıldı.

MALATYA (AA) - AK Parti Doğanşehir 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

Doğanşehir Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen kongrede, saygı duruşunda bulunuldu İstiklal Marşı okundu.

Tek listeyle girilen kongrede mevcut başkan Rüstem Çatı AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanlığı görevine tekrar seçildi.

Çatı, burada yaptığı konuşmada, kongreye katılan ve kendisini tekrar göre layık gören herkese teşekkür etti.

Kongrelerini coşku ve heyecanla gerçekleştirdiklerini belirten Çatı, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti kadroları ile depremin yaraları en kısa zamanda sarılacak ve Doğanşehirimiz eski güzel günlerine yeniden kavuşacak inşallah." dedi.

Kongreye AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca, İl koordinatörü Selim Gültekin, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, MHP İlçe Başkanı Saffet Yağcı ile çok sayıda partili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.