Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Taşkın: ‘’Hizmette Kararlıyız’’

Malatya (AA) - Anadolu Ajansı | 22.07.2024 - 14:50, Güncelleme: 22.07.2024 - 14:50
 

Başkan Taşkın: ‘’Hizmette Kararlıyız’’

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Orduzu Leylekpınarı mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimi tamamlandı. Başkan Bayram Taşkın, amaçlarının ayrım yapmaksızın her mahalleye hizmet götürmek olduğunu belirterek, vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için gereken her türlü adımı attıklarını ifade etti. Orduzu Leylekpınarı mevkiindeki yol çalışmasının da bu anlayışın bir yansıması olduğunu aktaran Taşkın, "Artık vatandaşlarımız daha güvenli ve konforlu bir şekilde yolu kullanabilecekler. Amacımız, ilçemizin her köşesine kaliteli hizmet götürmektir. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için her zaman sahada olacağız. Sadece ana yollar değil, mezra ve köy yollarında da çalışmalarımız sürecek. Herkesin rahatça ulaşım sağlayabileceği bir Battalgazi için çalışmaya devam edeceği." değerlendirmesinde bulundu.
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Orduzu Leylekpınarı mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimi tamamlandı.

Başkan Bayram Taşkın, amaçlarının ayrım yapmaksızın her mahalleye hizmet götürmek olduğunu belirterek, vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için gereken her türlü adımı attıklarını ifade etti.

Orduzu Leylekpınarı mevkiindeki yol çalışmasının da bu anlayışın bir yansıması olduğunu aktaran Taşkın, "Artık vatandaşlarımız daha güvenli ve konforlu bir şekilde yolu kullanabilecekler. Amacımız, ilçemizin her köşesine kaliteli hizmet götürmektir. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için her zaman sahada olacağız. Sadece ana yollar değil, mezra ve köy yollarında da çalışmalarımız sürecek. Herkesin rahatça ulaşım sağlayabileceği bir Battalgazi için çalışmaya devam edeceği." değerlendirmesinde bulundu.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.