Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karademir'den Sağduyu Çağrısı

Malatya (BÜLTEN) - Bülten | 16.07.2024 - 21:39, Güncelleme: 16.07.2024 - 21:39
 

Karademir'den Sağduyu Çağrısı

Kışla Caddesinde yaşanan olaylara ilişkin olarak Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, " Esnafımızı ve yöneticilerimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz" dedi.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Kıymetli Malatya halkı biliyoruz ki çarşımız Malatyamızın kalbidir esnaf Malatyamızın kanıdır.Kısla caddesi esnafımız ekmeğinin derdindedir.Bugün Kışla caddesinde yaşanılan olaylar şehrimiz adına utanç vericidir.Kimse devletimizin polisini ve esnafımızı karşı karşıya getirecek olaylara prim vermemelidir.Bizler hem esnafımızı hem de yöneticilerimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Ortak akılla ve istişareyle sorunların çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. Kışla caddesi esnafımız Kapalı çarşı üstünde veya benzeri uygun bir yerde konteyner işyerlerinde çalışmalarına devam etmek istiyor.Esnafımız mağdur edilmemeli bilinmeliki Malatya ayağa kalkacaksa esnafla ayağa kalkacaktır onların bize bizlerin onlara ihtiyacı vardır.  Bu anlamda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz esnafımızın sesine kulak vermeliyiz. MAGİNDER ailesi olarak esnafımızın yanındayız esnafımızda Malatya için devletimize yardımcı olacağına inanıyoruz."
Kışla Caddesinde yaşanan olaylara ilişkin olarak Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, " Esnafımızı ve yöneticilerimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz" dedi.

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

"Kıymetli Malatya halkı biliyoruz ki çarşımız Malatyamızın kalbidir esnaf Malatyamızın kanıdır.Kısla caddesi esnafımız ekmeğinin derdindedir.Bugün Kışla caddesinde yaşanılan olaylar şehrimiz adına utanç vericidir.Kimse devletimizin polisini ve esnafımızı karşı karşıya getirecek olaylara prim vermemelidir.Bizler hem esnafımızı hem de yöneticilerimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Ortak akılla ve istişareyle sorunların çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. Kışla caddesi esnafımız Kapalı çarşı üstünde veya benzeri uygun bir yerde konteyner işyerlerinde çalışmalarına devam etmek istiyor.Esnafımız mağdur edilmemeli bilinmeliki Malatya ayağa kalkacaksa esnafla ayağa kalkacaktır onların bize bizlerin onlara ihtiyacı vardır.  Bu anlamda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz esnafımızın sesine kulak vermeliyiz. MAGİNDER ailesi olarak esnafımızın yanındayız esnafımızda Malatya için devletimize yardımcı olacağına inanıyoruz."

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.