Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gladyatör 2'den ilk fragman geldi

Kültür ve Sanat (BÜLTEN) - Bülten | 09.07.2024 - 16:24, Güncelleme: 09.07.2024 - 16:24
 

Gladyatör 2'den ilk fragman geldi

Ridley Scott'ın başrollerini Paul Mescal ve Denzel Washington'ın paylaştığı yeni filmi Gladyatör 2'den ilk fragman geldi.
Gladyatör ve Blade Runner gibi ikonik filmlerin ünlü yönetmeni Ridley Scott, 2000 yılında gösterime giren ünlü peplum'un merakla beklenen devamı Gladyatör 2 ile geri döndü. Senaryosunu David Scarpa'nın yazdığı yapıtta, Paul Mescal'ın yanı sıra May Calamawy ve Denzel Washington rol alıyor. Film, izleyicileri aksiyon, dram ve kahramanlığın antik dünyasına geri götürüyor. Gladyatör 2 , Lucilla'nın ( Gladyatör'de Connie Nielsen tarafından canlandırılan) oğlu ve Commodus'un (ilk filmde Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan) yeğeni Lucius'un hikayesini anlatıyor. Maximus'un kahramanlık kariyerinden etkilenen Lucius, onun izinden giderek efsanevi bir gladyatör olmayı arzular. Roma İmparatorluğu'nun gölgesi belirmeye devam ederken, Lucius kendi yolunu bulmak ve Maximus'un mirasını onurlandırmak için yeni zorluklarla ve düşmanlarla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Bu film öncelikle peplum ve tarihi dram hayranlarının yanı sıra ilk Gladyatör'ü sevenleri hedefliyor. Gladyatör 2 'nin özgünlüğü, Maximus'un eylemlerinin Lucius'un temsil ettiği bir sonraki nesil üzerindeki sonuçlarını derinlemesine incelemesinde yatıyor. Truva, Ben-Hur ya da 300 gibi filmlerden hoşlanan seyirciler Gladyatör 2 'yi büyüleyici ve duygusal açıdan zengin bir çalışma olarak bulacaklardır. Denzel Washington gibi usta oyuncularla Paul Mescal gibi yükselen genç yıldızlardan oluşan yetenekli bir oyuncu kadrosunun bir araya gelmesi ilginç bir dinamik ve yoğun bir performans vaat ediyor. Gladyatör 2 ile Ridley Scott, Lucius karakterini merkeze alan yeni bir Roma destanıyla köklerine dönüyor. Film, Gladyatör'ü böylesine başarılı kılan dramatik yoğunluğu ve muhteşem aksiyonu yeniden yakalamayı vaat ediyor. Türün ve ilk filmin hayranları bu yeni macerayı keşfetmek için 13 Kasım 2024 'te vizyona girmesini heyecanla bekliyor.
Ridley Scott'ın başrollerini Paul Mescal ve Denzel Washington'ın paylaştığı yeni filmi Gladyatör 2'den ilk fragman geldi.

Gladyatör ve Blade Runner gibi ikonik filmlerin ünlü yönetmeni Ridley Scott, 2000 yılında gösterime giren ünlü peplum'un merakla beklenen devamı Gladyatör 2 ile geri döndü. Senaryosunu David Scarpa'nın yazdığı yapıtta, Paul Mescal'ın yanı sıra May Calamawy ve Denzel Washington rol alıyor. Film, izleyicileri aksiyon, dram ve kahramanlığın antik dünyasına geri götürüyor.

Gladyatör 2 , Lucilla'nın ( Gladyatör'de Connie Nielsen tarafından canlandırılan) oğlu ve Commodus'un (ilk filmde Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan) yeğeni Lucius'un hikayesini anlatıyor. Maximus'un kahramanlık kariyerinden etkilenen Lucius, onun izinden giderek efsanevi bir gladyatör olmayı arzular. Roma İmparatorluğu'nun gölgesi belirmeye devam ederken, Lucius kendi yolunu bulmak ve Maximus'un mirasını onurlandırmak için yeni zorluklarla ve düşmanlarla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Bu film öncelikle peplum ve tarihi dram hayranlarının yanı sıra ilk Gladyatör'ü sevenleri hedefliyor. Gladyatör 2 'nin özgünlüğü, Maximus'un eylemlerinin Lucius'un temsil ettiği bir sonraki nesil üzerindeki sonuçlarını derinlemesine incelemesinde yatıyor. Truva, Ben-Hur ya da 300 gibi filmlerden hoşlanan seyirciler Gladyatör 2 'yi büyüleyici ve duygusal açıdan zengin bir çalışma olarak bulacaklardır. Denzel Washington gibi usta oyuncularla Paul Mescal gibi yükselen genç yıldızlardan oluşan yetenekli bir oyuncu kadrosunun bir araya gelmesi ilginç bir dinamik ve yoğun bir performans vaat ediyor.

Gladyatör 2 ile Ridley Scott, Lucius karakterini merkeze alan yeni bir Roma destanıyla köklerine dönüyor. Film, Gladyatör'ü böylesine başarılı kılan dramatik yoğunluğu ve muhteşem aksiyonu yeniden yakalamayı vaat ediyor. Türün ve ilk filmin hayranları bu yeni macerayı keşfetmek için 13 Kasım 2024 'te vizyona girmesini heyecanla bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.