Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2024 - 17:00, Güncelleme: 30.05.2024 - 16:35
 

Kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti

Kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti
İstanbul’da görev yapan Malatyalı polis memuru geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Bayram Koç’a (26) bir süre ulaşamayan yakınları daha sonra polis memurunu ikametinde hayatını kaybetmiş bir şekilde buldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, hayatını kaybettiği belirlenen polis memurunun cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.Polis memuru Bayram Koç’un cenazesinin yarın Malatya’ya getirilerek Şehir Mezarlığı’na defin edileceği öğrenildi.
Kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti
İstanbul’da görev yapan Malatyalı polis memuru geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.
İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Bayram Koç’a (26) bir süre ulaşamayan yakınları daha sonra polis memurunu ikametinde hayatını kaybetmiş bir şekilde buldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, hayatını kaybettiği belirlenen polis memurunun cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.
Polis memuru Bayram Koç’un cenazesinin yarın Malatya’ya getirilerek Şehir Mezarlığı’na defin edileceği öğrenildi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.