Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Levent Vadisi’nde doğa ve estetik eğitimleri

Kültür ve Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2024 - 17:00, Güncelleme: 30.05.2024 - 16:49
 

Levent Vadisi’nde doğa ve estetik eğitimleri

Levent Vadisi’nde doğa ve estetik eğitimleri
Malatya’da, İnönü Üniversitesi bilimsel araştırma projeleri koordinasyon birimi tarafından yürütülen Levent Vadisi Jeopark projesi kapsamında düzenlenen doğa ve estetik eğitimlerinin 2’ncisi gerçekleştirildiLevent Vadisi Jeopark projesi kapsamında doğa ve estetik eğitimlerinin 2’ncisi Akçadağ ilçesinde gerçekleştirildi.Levent Vadisinin jeomorfolojisi ile estetik rezervinin yakından tanınmasının amaçlandığı vadinin jeolojik, jeomorfolojik ve coğrafi yapısının yanı sıra arkeoloji ve sanat tarihi bakımından önemi, florası ve faunası ile estetiksel ve sanatsal yönü hakkında bilgiler aktardığı eğitimler Plastik Sanatlar Topluluğu ve Levent Vadisi Jeopark Topluluğu öğrencileriyle birlikte gerçekleştirildi.Eğitimlere, İnönü Üniversitesi öğretim elemanları Prof. Dr. Yüksel Göğebakan, Prof. Dr. Zeki Boyraz, Doç. Dr. Sevgi Dönmez, Öğr. Gör. Levent İskenderoğlu, Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Aytaç, İstanbul Üniversitesi öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Güngör ile Arş. Gör. Dr. Direnç Azaz’ın yanı sıra Uzman Birol Bayram Güngör, Araştırmacı Fatih Mehmet Çubuk ve Araştırmacı Kemal Kurt da katıldı.
Levent Vadisi’nde doğa ve estetik eğitimleri
Malatya’da, İnönü Üniversitesi bilimsel araştırma projeleri koordinasyon birimi tarafından yürütülen Levent Vadisi Jeopark projesi kapsamında düzenlenen doğa ve estetik eğitimlerinin 2’ncisi gerçekleştirildi
Levent Vadisi Jeopark projesi kapsamında doğa ve estetik eğitimlerinin 2’ncisi Akçadağ ilçesinde gerçekleştirildi.
Levent Vadisinin jeomorfolojisi ile estetik rezervinin yakından tanınmasının amaçlandığı vadinin jeolojik, jeomorfolojik ve coğrafi yapısının yanı sıra arkeoloji ve sanat tarihi bakımından önemi, florası ve faunası ile estetiksel ve sanatsal yönü hakkında bilgiler aktardığı eğitimler Plastik Sanatlar Topluluğu ve Levent Vadisi Jeopark Topluluğu öğrencileriyle birlikte gerçekleştirildi.
Eğitimlere, İnönü Üniversitesi öğretim elemanları Prof. Dr. Yüksel Göğebakan, Prof. Dr. Zeki Boyraz, Doç. Dr. Sevgi Dönmez, Öğr. Gör. Levent İskenderoğlu, Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Aytaç, İstanbul Üniversitesi öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Güngör ile Arş. Gör. Dr. Direnç Azaz’ın yanı sıra Uzman Birol Bayram Güngör, Araştırmacı Fatih Mehmet Çubuk ve Araştırmacı Kemal Kurt da katıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.