Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Malatya’da aç kalan ayılar arı kovanlarına saldırdı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2024 - 13:00, Güncelleme: 22.05.2024 - 12:54
 

Malatya’da aç kalan ayılar arı kovanlarına saldırdı

Malatya’da aç kalan ayılar arı kovanlarına saldırdı
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde aç kalan ayılar yüksek kesimlerde bulunan arı kovanlarını parçaladı. Yaralananın olmadığı olayda çok sayıda kovan zarar gördü.Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Harunuşağı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölge de uzun yıllardır arı yetiştiriciliği yapan Hasan Kaçar, bir hafta içerisinde üç ayrı yetiştiricinin kovanlarına ayıların saldırdığını belirterek, çok sayıda kovanlarının zarar gördüğünü belirtti.Bir başka yetiştirici Bekir Durmuş’ta saldırılarda endişe duyduklarını belirterek, yetkilerden yardım istediklerini söyledi.
Malatya’da aç kalan ayılar arı kovanlarına saldırdı
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde aç kalan ayılar yüksek kesimlerde bulunan arı kovanlarını parçaladı. Yaralananın olmadığı olayda çok sayıda kovan zarar gördü.

Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Harunuşağı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölge de uzun yıllardır arı yetiştiriciliği yapan Hasan Kaçar, bir hafta içerisinde üç ayrı yetiştiricinin kovanlarına ayıların saldırdığını belirterek, çok sayıda kovanlarının zarar gördüğünü belirtti.
Bir başka yetiştirici Bekir Durmuş’ta saldırılarda endişe duyduklarını belirterek, yetkilerden yardım istediklerini söyledi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.