Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

“Dune: Prophecy” Dizisinden İlk Fragman!

Kültür ve Sanat (BÜLTEN) - Bülten | 16.05.2024 - 20:16, Güncelleme: 16.05.2024 - 20:19
 

“Dune: Prophecy” Dizisinden İlk Fragman!

Paul Atreides'in doğumundan 10.000 yıl öncesini konu alan “Dune: Prophecy” dizisinden ilk fragman geldi!
“Dune” evreninde geçen dizi “Dune: Prophecy” için ilk fragman paylaşıldı. Paul Atreides'in doğumundan 10.000 yıl öncesini anlatan dizi Bene Gesserit'in hayatlarına odaklanıyor. Merakla beklenen “Dune: Prophecy” dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide, Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-sofie Boussnina ve Josh Heuston gibi isimler yer alıyor. “Dune: Prophecy” bu sonbahar HBO'da başlayacak.
Paul Atreides'in doğumundan 10.000 yıl öncesini konu alan “Dune: Prophecy” dizisinden ilk fragman geldi!

“Dune” evreninde geçen dizi “Dune: Prophecy” için ilk fragman paylaşıldı. Paul Atreides'in doğumundan 10.000 yıl öncesini anlatan dizi Bene Gesserit'in hayatlarına odaklanıyor.

Merakla beklenen “ Dune: Prophecy” dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide, Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-sofie Boussnina ve Josh Heuston gibi isimler yer alıyor.

Dune: Prophecy” bu sonbahar HBO'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.