Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

Malatya’da ev yangını

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2024 - 09:30, Güncelleme: 16.05.2024 - 09:04
 

Malatya’da ev yangını

Malatya’da ev yangını
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen ev yangınında maddi hasar oluştu.Olay, sabah saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, Muhsin Yazıcıoğlu caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın son katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Durumun fark edilmesinin ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken, kontrol altına alınan yangın söndürüldü.Yaralananın olmağı yangında evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili başlatıldı.
Malatya’da ev yangını
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen ev yangınında maddi hasar oluştu.
Olay, sabah saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Muhsin Yazıcıoğlu caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın son katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Durumun fark edilmesinin ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken, kontrol altına alınan yangın söndürüldü.
Yaralananın olmağı yangında evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili başlatıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.