Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

Adil Gevrek Cephesinde Değişen Bir Şey Yok

Spor (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 12.09.2023 - 17:35, Güncelleme: 12.09.2023 - 17:47
 

Adil Gevrek Cephesinde Değişen Bir Şey Yok

Yeni Malatyaspor’u borç batağına sokan Adil Gevrek, tekrar başkan seçildikten sonra İstanbul-Malatya arasında seferlerine başladı.
Huylu huyundan vazgeçmez misali 26 Ağustos’ta yaptığı basın toplantısından sonra ortadan kaybolan Gevrek ve yönetimi süreçle ilgili bilgi vermiyor. Malatyatekhaber.com'un haberine göre, Yeni Malatyaspor’u yarım milyara yakın borç batağına sürükledikten sonra başkanlığı Ahmet Yaman’a yıkarak başkanlıktan çekilen Adil Gevrek, 6 Şubat depremleri sonrası tekrar piyasaya çıkmış ve çok tartışılan delege gücüyle başkanlığı devralmıştı. Görevi devraldıktan sonra ‘Değiştim’ imajı veren Gevrek, 26 Ağustos’ta yaptığı basın toplantısında kendi dönemine övgüler dizmişti. Bu tarihten sonra ne kulübün sosyal medyasından ne de Gevrek’ten ses soluk çıkmadı. Kulübü batırdığı dönemdeki şeffaf olmayan tavrına tekrar bürünen Gevrek, son dönemde kulübün bazı oyuncularla ilgili uzatılan sözleşmeleriyle ilgili kamuoyunu bilgilendirmeyi bile lüzum görmedi. Farklı sosyal medya mecralarında Taha Gür, Cengizhan Akgün, Ogün Özçiçek gibi oyuncularla sözleşmelerin uzatıldığı paylaşılırken imzaların hangi şartlarla ve ücretlere atıldığı bilgisi ise adeta saklanıyor. Gevrek’in eski başkanlık döneminde de takındığı bu şeffaf olmayan tavır kulübün iflas noktasına gelmesine neden olmuştu. 
Yeni Malatyaspor’u borç batağına sokan Adil Gevrek, tekrar başkan seçildikten sonra İstanbul-Malatya arasında seferlerine başladı.

Huylu huyundan vazgeçmez misali 26 Ağustos’ta yaptığı basın toplantısından sonra ortadan kaybolan Gevrek ve yönetimi süreçle ilgili bilgi vermiyor.

Malatyatekhaber.com'un haberine göre, Yeni Malatyaspor’u yarım milyara yakın borç batağına sürükledikten sonra başkanlığı Ahmet Yaman’a yıkarak başkanlıktan çekilen Adil Gevrek, 6 Şubat depremleri sonrası tekrar piyasaya çıkmış ve çok tartışılan delege gücüyle başkanlığı devralmıştı.

Görevi devraldıktan sonra ‘Değiştim’ imajı veren Gevrek, 26 Ağustos’ta yaptığı basın toplantısında kendi dönemine övgüler dizmişti. Bu tarihten sonra ne kulübün sosyal medyasından ne de Gevrek’ten ses soluk çıkmadı. Kulübü batırdığı dönemdeki şeffaf olmayan tavrına tekrar bürünen Gevrek, son dönemde kulübün bazı oyuncularla ilgili uzatılan sözleşmeleriyle ilgili kamuoyunu bilgilendirmeyi bile lüzum görmedi.

Farklı sosyal medya mecralarında Taha Gür, Cengizhan Akgün, Ogün Özçiçek gibi oyuncularla sözleşmelerin uzatıldığı paylaşılırken imzaların hangi şartlarla ve ücretlere atıldığı bilgisi ise adeta saklanıyor.

Gevrek’in eski başkanlık döneminde de takındığı bu şeffaf olmayan tavır kulübün iflas noktasına gelmesine neden olmuştu. 

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.