Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

“Atatürk” Filminden Beklenen Fragman Geldi!

Kültür ve Sanat 25.08.2023 - 17:05, Güncelleme: 25.08.2023 - 23:43
 

“Atatürk” Filminden Beklenen Fragman Geldi!

Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı ve son dönemin en çok tartışılan prolerinden biri olan “Atatürk” filminden ilk fragman geldi!
İlk olarak Disney+ platformunda dizi olarak seyirci ile buluşacağı açıklanan “Atatürk” projesi, Disney’in yerli yapımları platformdan çekmesiyle rota değiştirdi. “Atatürk” projesinin platformda yer almayacağı duyurusu özellikle tepki topladı. Sonrasında Disney, “Atatürk”ün iki film halinde vizyona gireceğini ve alt kuruluşu olan FOX TV’de gösterileceğini açıkladı. Etrafındaki tartışmalar bitmeyen “Atatürk” filminden ilk uzun fragman da bugün yayınlandı. Filmlerin gösterim planı ise şöyle: 29 Ekim, 1. film TV özel versiyon FOX TV'de 3 Kasım, 1. film sinemalarda 22 Aralık, 2. film sinemalarda 2024 yazı, her iki film FOX TV'de. "Atatürk" oyuncuları kim? Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'e hayat vereceği yapımın kadrosunda Songül Öden, Mehmet Günsür ve Sarp Akkaya gibi isimler yer alıyor. Filmlerin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturuyor.
Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı ve son dönemin en çok tartışılan prolerinden biri olan “Atatürk” filminden ilk fragman geldi!

İlk olarak Disney+ platformunda dizi olarak seyirci ile buluşacağı açıklanan “Atatürk” projesi, Disney’in yerli yapımları platformdan çekmesiyle rota değiştirdi. “Atatürk” projesinin platformda yer almayacağı duyurusu özellikle tepki topladı. Sonrasında Disney, “Atatürk”ün iki film halinde vizyona gireceğini ve alt kuruluşu olan FOX TV’de gösterileceğini açıkladı. Etrafındaki tartışmalar bitmeyen “Atatürk” filminden ilk uzun fragman da bugün yayınlandı. Filmlerin gösterim planı ise şöyle:

29 Ekim, 1. film TV özel versiyon FOX TV'de
3 Kasım, 1. film sinemalarda
22 Aralık, 2. film sinemalarda
2024 yazı, her iki film FOX TV'de.

"Atatürk" oyuncuları kim?

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'e hayat vereceği yapımın kadrosunda Songül Öden, Mehmet Günsür ve Sarp Akkaya gibi isimler yer alıyor. Filmlerin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.