Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

Malatyalı Çiftçilerin Sulama Sorunları Çözülüyor

Malatya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2023 - 14:34, Güncelleme: 25.08.2023 - 16:22
 

Malatyalı Çiftçilerin Sulama Sorunları Çözülüyor

Malatya’nın Akçadağ, Kale ve Doğanşehir ilçelerinde bir süredir devam sulama sorunu çözülüyor.
Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerinde Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası sulama kanallarında oluşan tahribatla, Kale ilçesinde ise ekipman kaynaklı yaşanan sulama sorunları çözülüyor. Üç ilçedeki sulama sorunlarını yakından takip ederek ve sorunların çözümleri için saha çalışmalarında bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak daha sonra ise Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile bir görüşme gerçekleşti. Sulamada yaşanan sorunların çözümü için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Malatya’mız genelinde deprem sonrası süreçte tüm ilçelerimizde yaşanan su sorunları ile Akçadağ, Kale ve Doğanşehir ilçelerimizdeki sulama idarelerinde yaşanan sorunların çözümleri ile ilgili Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’le de görüşerek sorunların çözümüyle alakalı değerlendirmelerde bulunduk. Sorunun çözümü noktasında konun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın girişimleri sonucu sulama sorununun çözüldüğünü belirten Malatyalı çitçiler ise Ölmeztoprak’a teşekkür ettiklerini belirttiler.
Malatya’nın Akçadağ, Kale ve Doğanşehir ilçelerinde bir süredir devam sulama sorunu çözülüyor.

Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerinde Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası sulama kanallarında oluşan tahribatla, Kale ilçesinde ise ekipman kaynaklı yaşanan sulama sorunları çözülüyor.
Üç ilçedeki sulama sorunlarını yakından takip ederek ve sorunların çözümleri için saha çalışmalarında bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak daha sonra ise Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile bir görüşme gerçekleşti.

Sulamada yaşanan sorunların çözümü için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Malatya’mız genelinde deprem sonrası süreçte tüm ilçelerimizde yaşanan su sorunları ile Akçadağ, Kale ve Doğanşehir ilçelerimizdeki sulama idarelerinde yaşanan sorunların çözümleri ile ilgili Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’le de görüşerek sorunların çözümüyle alakalı değerlendirmelerde bulunduk. Sorunun çözümü noktasında konun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın girişimleri sonucu sulama sorununun çözüldüğünü belirten Malatyalı çitçiler ise Ölmeztoprak’a teşekkür ettiklerini belirttiler.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.