Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı

Malatya (AA) - Anadolu Ajansı | 10.07.2024 - 20:45, Güncelleme: 10.07.2024 - 18:53
 

Hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı

MALATYA (AA) - Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.H.A.H. (57) yönetimindeki 44 AGD 337 plakalı hafif ticari araç, Malatya-Kayseri kara yolunun Akçadağ ilçesi Sarıhacı Mahallesi mevkisinde B.K. (65) idaresindeki 44 NZ 348 plakalı otomobille çarpıştı.Kazada otomobil sürücüsü ve aynı araçtaki N.K. (60) ile hafif ticari araçta bulunan S.D (34), S.A (8) ve E.H. (13) yaralandı.İhbar üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.Yaralılardan otomobil sürücüsü ile N.K'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

MALATYA (AA) - Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

H.A.H. (57) yönetimindeki 44 AGD 337 plakalı hafif ticari araç, Malatya-Kayseri kara yolunun Akçadağ ilçesi Sarıhacı Mahallesi mevkisinde B.K. (65) idaresindeki 44 NZ 348 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü ve aynı araçtaki N.K. (60) ile hafif ticari araçta bulunan S.D (34), S.A (8) ve E.H. (13) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Yaralılardan otomobil sürücüsü ile N.K'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.