Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

Elektrik ve Doğalgaz'a Dev Zam

Türkiye (BÜLTEN) - Bülten | 28.06.2024 - 13:45, Güncelleme: 28.06.2024 - 13:45
 

Elektrik ve Doğalgaz'a Dev Zam

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektriğe yüzde 38 oranında zam yapıldığını duyurdu.
Bu artışla birlikte, 100 kWh elektrik tüketimi olan bir mesken abonesi için ödenecek tutar 207,23 TL'ye yükseldi. Elektriğe büyük zam EPDK tarafından yapılan açıklamada, enerji üretim maliyetlerinde yaşanan artışların nihai elektrik perakende satış fiyatlarını etkilediği belirtildi. Mesken abone grubu için yüzde 38, tarımsal faaliyetler abone grubu için yüzde 30, kamu ve özel hizmetler sektörü abone grubunun düşük kademesi için yüzde 38 ve yüksek kademesi için yüzde 20 oranında fiyat artışı yapıldığı bildirildi. Yeni tarife 1 Temmuz'da yürürlüğe giriyor Yapılan zamların 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle geçerli olacağı duyuruldu. Elektrik fiyatlarındaki bu artışın, tüketicilerin bütçelerinde önemli bir etki yaratması bekleniyor. Bazı piyasa yorumcuları, enerji piyasasında istikrarı sağlamak ve maliyetlerin karşılanabilmesi için bu düzenlemelerin kaçınılmaz olduğunu vurguluyor. DOĞAL GAZ DA YAKACAK! Elektriğe yapılan zam doğal gaz fiyatlarını da etkileyecek. Ağustos ayında da Doğalgaz'a da yüzde 20-22 arasında zam bekleniyor. 1 Ekim'den itibaren de elektriğe ikinci bir zam konuşuluyor. BOTAŞ temmuz tarifesini açıklamıştı. Doğal gazda temmuz tarifesinde değişikliğe gidilmedi. BOTAŞ'ın internet sitesinde yayımlanan tarife tablosuna göre, doğal gazda temmuzda geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı.  
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektriğe yüzde 38 oranında zam yapıldığını duyurdu.

Bu artışla birlikte, 100 kWh elektrik tüketimi olan bir mesken abonesi için ödenecek tutar 207,23 TL'ye yükseldi.

Elektriğe büyük zam

EPDK tarafından yapılan açıklamada, enerji üretim maliyetlerinde yaşanan artışların nihai elektrik perakende satış fiyatlarını etkilediği belirtildi.

Mesken abone grubu için yüzde 38, tarımsal faaliyetler abone grubu için yüzde 30, kamu ve özel hizmetler sektörü abone grubunun düşük kademesi için yüzde 38 ve yüksek kademesi için yüzde 20 oranında fiyat artışı yapıldığı bildirildi.

Yeni tarife 1 Temmuz'da yürürlüğe giriyor

Yapılan zamların 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle geçerli olacağı duyuruldu. Elektrik fiyatlarındaki bu artışın, tüketicilerin bütçelerinde önemli bir etki yaratması bekleniyor. Bazı piyasa yorumcuları, enerji piyasasında istikrarı sağlamak ve maliyetlerin karşılanabilmesi için bu düzenlemelerin kaçınılmaz olduğunu vurguluyor.

DOĞAL GAZ DA YAKACAK!

Elektriğe yapılan zam doğal gaz fiyatlarını da etkileyecek.

Ağustos ayında da Doğalgaz'a da yüzde 20-22 arasında zam bekleniyor.

1 Ekim'den itibaren de elektriğe ikinci bir zam konuşuluyor.

BOTAŞ temmuz tarifesini açıklamıştı. Doğal gazda temmuz tarifesinde değişikliğe gidilmedi. BOTAŞ'ın internet sitesinde yayımlanan tarife tablosuna göre, doğal gazda temmuzda geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.