Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dervişoğlu’na Malatyalı Danışman

Malatya (BÜLTEN) - Bülten | 11.08.2024 - 14:05, Güncelleme: 11.08.2024 - 14:11
 

Dervişoğlu’na Malatyalı Danışman

Ülkücü camiada önemli bir ağırlığı bulunan ve bir dönem Ülkü Ocakları Başkanlığı da yapan iş insanı İbrahim Güzel, İYİ Parti’de Genel Başkan Danışmanlığına getirildi.
Sosyal Medya adresi üzerinden yaptığı paylaşımda Güzel; “Birlikte yol yürümekten şeref duyduğum, @iyiparti lideri @MDervisogluTR tarafından Genel başkan danışmanlığına atanmış bulunmaktayım. Allah mahcup etmesin...” dedi. İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız atamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Malatya’nın sorunlarının mecliste konuşulması adına Sayın Genel Başkanımız Musavat Dervişoğlıu’nn danışmanlığına iş insanı İbrahim Güzel’in getirilmesi bizler için çok büyük şans olmuştur. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Ülkücü camiada önemli bir ağırlığı bulunan ve bir dönem Ülkü Ocakları Başkanlığı da yapan iş insanı İbrahim Güzel, İYİ Parti’de Genel Başkan Danışmanlığına getirildi.

Sosyal Medya adresi üzerinden yaptığı paylaşımda Güzel; “Birlikte yol yürümekten şeref duyduğum, @iyiparti lideri @MDervisogluTR tarafından Genel başkan danışmanlığına atanmış bulunmaktayım. Allah mahcup etmesin...” dedi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız atamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Malatya’nın sorunlarının mecliste konuşulması adına Sayın Genel Başkanımız Musavat Dervişoğlıu’nn danışmanlığına iş insanı İbrahim Güzel’in getirilmesi bizler için çok büyük şans olmuştur. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.