Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Geçit, Dilek Mahallesindeki Yeni Yatırımları İnceledi

Malatya (AA) - Anadolu Ajansı | 22.07.2024 - 14:50, Güncelleme: 22.07.2024 - 14:50
 

Başkan Geçit, Dilek Mahallesindeki Yeni Yatırımları İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, vatandaşlarla bir araya geldi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Dilek Mahallesi'nin muhtelif bölgelerinde sürdürülen yol açma ve genişletme çalışmalarını inceleyen Başkan Geçit, mahalle sakinleriyle buluştu. İlçeyi el birliğiyle ayağa kaldıracaklarını belirten Geçit, Yeşilyurt'un kimliğine, ruhuna ve tarihsel geçmişine değer katacak yatırımları teker teker gerçeğe dönüştüreceklerini ifade etti. Dilek Mahallesi'nin tüm güzelliklerini ön plana çıkartacak yatırımlara ağırlık verdiklerini bildiren Geçit, şunları kaydetti: "Depremden sonra ilçemizi daha güzel, daha modern ve daha yaşanabilir bir kent hüviyetine ulaştırmak amacıyla ekibimizle sahadayız ve çalışıyoruz. Buraya yapılacak yeni projeler ve yatırımları hep birlikte, dayanışma içerisinde gerçeğe dönüştüreceğiz. Bizleri her zaman olduğu gibi yine samimi bir ortamda misafir ederek desteklerini eksik etmeyen muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum."
Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Dilek Mahallesi'nin muhtelif bölgelerinde sürdürülen yol açma ve genişletme çalışmalarını inceleyen Başkan Geçit, mahalle sakinleriyle buluştu.

İlçeyi el birliğiyle ayağa kaldıracaklarını belirten Geçit, Yeşilyurt'un kimliğine, ruhuna ve tarihsel geçmişine değer katacak yatırımları teker teker gerçeğe dönüştüreceklerini ifade etti.

Dilek Mahallesi'nin tüm güzelliklerini ön plana çıkartacak yatırımlara ağırlık verdiklerini bildiren Geçit, şunları kaydetti:

"Depremden sonra ilçemizi daha güzel, daha modern ve daha yaşanabilir bir kent hüviyetine ulaştırmak amacıyla ekibimizle sahadayız ve çalışıyoruz. Buraya yapılacak yeni projeler ve yatırımları hep birlikte, dayanışma içerisinde gerçeğe dönüştüreceğiz. Bizleri her zaman olduğu gibi yine samimi bir ortamda misafir ederek desteklerini eksik etmeyen muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum."

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.